Tgrt Haber
28 Mart 2024 20:33 - Güncelleme : 28 Mart 2024 20:38

Kulüplerden tam destek! Ali Koç Fenerbahçe'nin 3 seçeneğini açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifasından sonra Süper Lig takımlarından destek gecikmedi. Öte yandan Başkan Koç, Fenerbahçe’nin önündeki 3 seçeneği de açıkladı.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kulüplerden tam destek! Ali Koç Fenerbahçe'nin 3 seçeneğini açıkladı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Koç'a Süper Lig kulüplerinden destek mesajları yağmaya devam ediyor. Kulüplerin büyük çoğunluğunun Ali Koç'un devam etmesi yönünde görüş bildireceği öngörülüyor.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya geldi. Ali Koç, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurulda 3 seçeneği gündeme getireceklerini belirtti.

ALİ KOÇ FENERBAHÇE'NİN 3 SEÇENEĞİNİ AÇIKLADI

 "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. 2 Nisan’da kongre üyelerimizle tüm ihtimalleri istişare edeceğiz. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var." diyen Ali Koç, söz konusu seçenekleri şöyle sıraladı:

1- Alt lige inmek.

2- Bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek.

3- Yurt dışında bir takım almak.

Seçeneklerin kongrede netleşeceğini ifade eden Ali Koç, "Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...