Tgrt Haber
09 Kasım 2021 15:53

Milli ara ne zaman bitecek? Milli ara ne kadar sürecek?

Süper Lig 12.hafta geride kalırken FIFA 2022 Dünya Kupası Türkiye Cebelitarık ve Karadağ maçı nedeniyle milli ara verildi. Süper Lig lideri Trabzonspor milli araya rakiplerine fark atarak girdi. Peki milli ara ne zaman bitecek? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak?

Milli ara ne zaman bitecek? Milli ara ne kadar sürecek?
a milli takım,,dünya kupası,,FIFA 2022 Dünya Kupası,

FIFA 2022 Dünya Kupası Elemeleri Türkiye Cebelitarık maçı ve Türkiye Karadağ maçı nedeniyle Süper Lig karşılaşmalarına ara verildi. Trabzonspor Süper Lig mücadelesini namağlup sürdürürken milli araya 30 puanla ider olarak girdi. Böylece Trabzonspor Galatasaray’a 9, Beşiktaş ve Fenerbahçeye ise 10 puan fark atarak milli araya girdi. Futbolseverler ''Milli ara ne zaman? Milli ara ne zaman bitecek?'' sorularının cevabını arıyor. 

MİLLİ ARA NE ZAMAN? 

Süper Lig karşılaşmalarına A Milli Takım maçları nedeniyle ara verildi. Süper Lig 7 Kasım Pazar günü yapılan Fenerbahçe Kayserispor maçı ardından araya girdi. 8 Kasım Pazartesi başlayacak olan milli ara 20 Kasım Cumartesi gününe kadar devam edecek. Bu süreçte Süper lig karşılaşmaları yapılmayacak. Bu süreçte takımlar hazırlıklarını tamamlarken sakat oyuncular da tedavilerine ağırlık veriyor. 

Milli ara ne zaman bitecek? Milli ara ne kadar sürecek?

MİLLİ ARA NE ZAMAN BİTECEK? 

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda yer alan Türkiye Cebelitarık maçı 13 Kasım Cumartesi tarihinde yapılacak. Türkiye Cebelitarık maçı 13 Kasım Cumartesi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek. A Milli Takım’a oyuncu göndermelerinden dolayı Süper Lig milli araya girdi. Milli Ara 20 Kasım Cumartesi sona erecek.
Milli ara boyunca A Milli Takım kadrosunda bulunmayan oyuncular performansını korumak için hazırlık maçları yapacak.
Süper Lig hazırlık maçları canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Beşiktaş karşılaşmasına 4 oyuncusundan yoksun çıkan Trabzonspor, milli aranın ardından sahalara tam kadro dönmesi bekleniyor. Diğer yandan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe oyuncularının da tedavileri milli arada yoğunluk kazanacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...