Tgrt Haber
19 Haziran 2021 21:36

Milli takımımızın rakibi İsviçre

EURO 2020'de aldığı 2 mağlubiyet ile son sırada yer alan milli takımımız İsviçre ile karşılaşacak. Zorlu mücadelede öncesinde hazırlıklarını tamamlayan milli takımımızın turnuvada bir üst tura çıkma ihtimali düşük olsa da devam ediyor.

Milli takımımızın rakibi İsviçre
Milli takımımızın rakibi İsviçre,a milli takım,

EURO 2020’ye hayal kırıklığı ile devam eden milli takımımız İtalya ve Galler’e mağlup oldu. Toplam 5 gol yiyen milli takımız sıfır puan ile grupta sonunca sırada yer alıyor. A Milli Takım, gruptaki son maçında Bakü Olimpiyat Stadı'nda İsviçre ile karşılaşacak. Milli takım turnuvada ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Gruptan çıkma şansını oldukça zora sokan milliler, Pazar günü İsviçre'ye karşı galibiyet alıp rakiplerinin sonuçlarını bekleyecek.

İSVİÇRE HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Milli takım akşam yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.  Ay-Yıldızlılarda sakatlığı bulunan Umut Meraş idmanda yer almadı. İstasyon çalışmalarıyla başlayan idman, ısınma hareketleriyle devam etti. İlk 15 dakikası basına açık olan idmanın, basına kapalı bölümünde ise taktik çalışıldı.

Milli takımımızın rakibi İsviçre

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

A Grubu'nda üst üste alınan 2 mağlubiyetin ardından grupta ikinci olma şansını kaybeden Türkiye'nin, gruptan çıkmak için tek şansı en iyi üçüncü olmak. İsviçre'ye karşı üçüncülük için mücadele edecek olan ay-yıldızlılar, -5 averaja sahip. EURO 2020’de grupları en iyi puan ve averajla bitiren 4 takımda bir üst tura çıkma şansını elde edecek. Böylelikle 6 gruptan 4 farklı üçüncü takım, grup aşamasını geçerek bir üst tura çıkabilecek. Ancak A Milli Takım, İtalya ve Galler maçında aldığı mağlubiyet ile -5 averaj nedeniyle en iyi üçüncüler arasına girme şansını oldukça zora soktu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...