Tgrt Haber
10 Mart 2015 00:01

Obradovic'ten çok sert açıklamalar!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, derbinin ardından sert açıklamalar yaptı.

Obradovic'ten çok sert açıklamalar!
Fenerbahçe Ülker,Zeljko Obradovic,Galatasaray Liv Hospital

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, savunmalarının çok kötü olduğunu dile getirerek, “Galatasaray Liv Hospital daha iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Bu atmosfer için takımı hazırlamaya çalıştım, rakibin sakatlıklarını olduğunu söyledim. Bu şekilde rakip takım kazanmayı başardı. Savunmamız çok kötüydü ve bu yüzden maçı kaybettik. Rakibimiz çok istekliydi, 40 dakika oynayan oyuncuları vardı ve maçı kazandıkları için tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“NE KADAR İSTEKLİ OLDUKLARINI GÖRDÜK”
Bir basın mensubunun "Takımda rehavet var mıydı?" şeklindeki sorusunu değerlendiren Obradovic, “Galatasaray’ın yaşadığı sorunlardan sonra maça istekli çıkacağını söyledik ve ne kadar istekli olduklarını gördük” diye konuştu.

“İSTEKSİZ OLAN OLURSA TAKIMDA YER BULAMAZ”
Oyuncularının motivasyonsuz olmasını kabul edemediğini dile getiren Obradovic, “Bana göre maç ve lig ne olursa olsun aynı motivasyonu taşıması gerekiyor. Bir oyuncunun motivasyonsuz olmasını kabul edemiyorum. Bencil olmamak gerekiyor. Ben niye motivasyonumu kaybetmiyorum? Bunu hiçbir şekilde anlamıyorum. Konuşmak ve söz vermek kolay. İsteksiz olan olursa takımda yer bulamaz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...