Tgrt Haber
16 Kasım 2014 17:35

Prandelli'den sürpriz Burak Yılmaz kararı!

Prandelli, ligde Trabzonspor ile oynanacak önemli maçta kadroda, özellikle hücum bölgesinde değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Prandelli'den sürpriz Burak Yılmaz kararı!
cesare prandelli,sürpriz karar,trabzonspor maçı,

Umut Bulut'un son haftalardaki performansı ve gösterdiği çıkış, İtalyan teknik adamı sarı kırmızılı takımda sürpriz bir değişikliğe gitme yolunda harekete geçirdi.Cesare Prandelli, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarında attığı son dakika golleriyle takıma önemli galibiyetler kazandıran Umut'a Trabzonspor karşısında 11'de yer açmaya hazırlanıyor.
OLCAN VE SABRİ KARARI
Prandelli, cezası biten Olcan Adın'ı da yeniden takıma monte ederken, Sabri Sarıoğlu'nu Trabzonspor karşısında yine sağ bekte görevlendirmeyi planlıyor.İtalyan teknik adam, üç günlük iznin sona ermesinin ardından pazartesi günü başlayacak antrenman programıyla Trabzonspor maçının on birini şekillendirip taktik provalara ağırlık verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...