Tgrt Haber
29 Ocak 2019 10:54

Robin Van Persie'ye, 'Spor Kişiliği' ödülü

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Hollandalı futbolcu Robin van Persie, ülkesinde "2018 Yılı Spor Kişiliği" ödülüne layık görüldü.

Robin Van Persie'ye, 'Spor Kişiliği' ödülü
van persie,,Robin Van Persie,

Feyenoord Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, 35 yaşındaki Van Persie'nin, Hollanda Spor Basın Vakfı (NSP) tarafından her yıl verilen "2018 Yılı Spor Kişiliği" ödülünü aldığı belirtildi.

 
Açıklamada, Van Persie'nin, özellikle geçen yıl Feyenoord takımına  transfer olduktan sonra basınla iletişimi ve spor muhabirleri ile yaptığı  görüşmelerde sakinlik ve klas bir duruş sergilediğinden dolayı ödüle layık  görüldüğü ifade edildi. Van Persie'nin de "Medya ile ilişkimde iniş çıkışlı  dönemler oldu. Eskiden her zaman iyi kararlar vermedim fakat şimdi olgunlaştım ve  bu konuda daha bilinçli davranıyorum. Medyaya saygım karşılıklıdır, bu da bu  ödülü özel kılıyor." şeklindeki ifadelerine yer verildi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...