Tgrt Haber
12 Ekim 2014 19:08

Terim Letonyalı gazeteciye patladı

EURO 2016 elemelerinde Letonya ile oynanacak karşılaşma öncesinde Fatih Terim soruları yanıtladı.

Terim Letonyalı gazeteciye patladı
fatih terim, letonya, gazeteci,

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile oyunculardan Adem Büyük ve Gökhan Gönül, 13 Ekim günü Letonya ile oynanacak mücadele öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı. Basın toplantısının başında Letonyalı bir gazetecinin, "Duran toplara özel olarak çalışıyor musunuz" şeklinde sorduğu bir soru üzerine sinirlenen Terim, "Yok biz sadece gol yemek için antrenman yapıyoruz. Bulunduğunuz konum size bu hakkı vermez. Yarın korner atışlarını daha iyi kullanıp bu avantajı kullanırsınız belki, kendi takımınıza böyle sorun. Karşımızdaki her takıma saygı duyuyoruz. Rakibimizi çok ciddi bir rakip olarak görüyoruz. " ifadelerini kullandı.

İŞTE TERİM'İN SÖZLERİ...

"FUTBOLCULARA GÜVENİYORUM"

"Biz antrenörler olarak onların her zaman yanındayız. Her durumda onlarla beraberiz. Özellikle de kötü zamanlarda. Onların iyi olması, bizim sahada iyi oynamamız ve kazanmamız anlamına gelir. Arkadaşlarım üzgünler ve canımız acıyor diyebiliriz. Kaybettiğimiz bir maç yüzünden. İzlanda'daki durumun tersi bir durumda. Şu saatlerde artık yarınki maça konsantre olduklarını görüyorum. Dün akşam kendilerine izin vermelerine rağmen, biraz yürüyüp, geri geldiler. Ben onlara güveniyorum bunu söyledim. Daha  8 maçımız var. Düşebilirsiniz, düştükten sonra kalkıp gitmek önemli. Oyuncularımızla ben inşallah yürüyeceğiz. "

"DEĞİŞİK SÜRPRİZLERLE KARŞILAŞABİLİYORUZ"

"Ülkeler ve takımlar arasında çok fark kalmadı. Herkes belirli bir şekli oynuyor. Futbol kültürü olan ülkeler daha çabuk toparlanıyor. Bütün maçları izliyoruz. En basiti bizim grubumuz. 11 kişi Kazakistan galip, 10 kişiyle Hollanda 2-1 öne geçebiliyor. Her takım bir şekil ve şablonu oynuyor. Buraya isteğini arzusunu kattığı zaman, değişik sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Beni üen sadece böyle oynayıp da puan kaybetmek. Çek maçı berabere bitseydi biz yine sızlanacaktık niye berabere bitti diye."

"TOLGA KAYIPLARIN TEK SEBEBİ OLAMAZ"

"Milli Takımlar'da eksik kaldığınız dönemlerde bir sistemi oturtmak için uğraşırken bir 11 çıkarırsınız ve bunu değiştirmek elbisenin oturmasına mani olur. Bu yüzden buraları iyi geçmek lazım. Ben çok iyi oynadıklarını düşünüyorum ilk 45 dakika. 1-2 değişiklik olabilir. Tolga kayıpların tek sebebi olamaz, onlar bize çok maç kazandırmıştır. Hedef göstermekten vazgeçelim artık, bu bir takım oyunudur. Nasıl olsa mağlubiyetlerde bir sebep bulunabilir, bizden başlıyorsunuz zaten o yüzden başkalarını hafifletin. Tolga topu öyle vurdu öyle mi? Onun da herkesin de hatası var, en başında benim hatam var. 1-2 değişiklik yapacağım, çok değişiklik yapmayacağım.

"CANIM ACIYABİLİYOR"

"Olayı çok yoğun yaşayan biri olduğum için o yaşam içerisinde daha fazla canım acıyabiliyor. Olmazsa iyi ama benim de huyum böyle. Maçtan önce telefonumu kapattım, ne eşim ne çocuklarım ne torunumu soramadım. bu benim görevimin gerçeğini değiştirmiyorum. Öne önümüzdeki işi halledelim yoksa bu tür sorunlara maruz kalacağız. Çok daha iyi durumdayım, dolu durumdayım. Alnımız açık başımız dik, mağlubiyetleri galibiyetleri halledersiniz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...