Tgrt Haber
23 Kasım 2021 06:50

Toprak Razgatlıoğlu: Rüyada gibiyim, babam da görseydi

Dünya Superbike Şampiyonası’nda fırtınalar estirip 2021 sezonu şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, “Hayalimiz olan dünya şampiyonluğunu kazandık. Kolay bir sezon olmadı, herkes elinden geleni yaptı. Elhamdülillah dünya şampiyonu olduk” dedi.

Toprak Razgatlıoğlu: Rüyada gibiyim, babam da görseydi
toprak razgatlıoğlu,,Dünya Superbike Şampiyonası,

Dünya Superbike Şampiyonası’nda fırtınalar estirip 2021 sezonu şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, kendisini hâlâ rüyada gibi hissettiğini söyledi. Türkiye adına tarihî bir başarıya imza atan millî sporcu mesajında, “Bu zorlu sezonda yanımda olan, başkanım, kaptanım ve takımdaki herkese çok teşekkür ediyorum. Birlikte başardık” dedi.

BABAM DA GÖRSEYDİ

Şampiyonluğunu babasına adadığını tekrarlayan Toprak “Benim için çok özel bir şampiyonluk oldu. Çünkü bunu babam için kazandım. O her zaman varını, yoğunu satıp benimle ilgilendi ve dünya şampiyonu olacağımı söylerdi. Şampiyon oldum ama o bu güzel anlara canlı şahit olamadı. Mekanı cennet olsun, onu çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...