Tgrt Haber
14 Şubat 2017 14:38

Tudor'un PAOK'tan ayrılık sebebi herkesi şaşırttı

Galatasaray'ın takımın başına getirmek için görüşmelerde bulunduğu Igor Tudor'la ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı.

Tudor'un PAOK'tan ayrılık sebebi herkesi şaşırttı
tudor, paok, ayrılık,

Menajerinin Galatasaray'la görüştüğü Igor Tudor'un Yunanistan kariyeriyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın PAOK'ta çalıştığı dönemde yaptırdığı idmanlar sebebiyle futbolcularla sıkıntı yaşadığı ve Yunan ekibinden bu sebeple ayrıldığı aktarıldı.

Karabükspor'da da sert idmanlar yaptıran genç teknik adamın Galatasaray'da da aynı metodu uygulayıp uygulamayacağı merak konusu oldu. Bunun yanı sıra Karadeniz ekibinde çoğu mücadelede 3-5-2 sistemini kullananan Tudor'un Galatasaray'da sistem değişikliğine gidip gitmeyeceği de merak edilenler arasında.

Prandelli zamanında sıkıntı çıkmıştı

Galatasaray'ın Prandelli ile çalıştığı dönemde İtalyan teknik adamın uyguladığı idman metotları futbolcular tarafından olumsuz karşılanmış ve kulüp içinde huzursuzluk doğurmuştu. Yaşanan o süreç Prandelli'nin gönderilmesiyle sonuçlanmıştı. Tudor'un imzasından sonra bu sürecin nasıl işleyeceği taraftarların merak ettiği konular arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...