Tgrt Haber
13 Eylül 2020 15:43

Vedat Muriqi resmen Lazio'da!

Lazio, Kosovalı milli futbolcu Vedat Muriqi'nin transferini Twitter adresinden duyurdu. Oyuncunun transferi için Fenerbahçe'ye ödenecek bonservis bedeli şimdilik açıklanmadı.

Vedat Muriqi resmen Lazio'da!
Fenerbahçe,Lazio,Vedat Muriqi

Fenerbahçe'nin transferi için İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio ile görüşmelerine başladığı Kosovalı futbolcu Vedat Muriqi, Roma’ya geldi.

Muriqi, Lazio ile görüşmeler için İstanbul'dan hareket eden özel uçakla başkent Roma'nın Ciampino Havalimanı'na ulaştı. Futbolcuyu, Lazio kulübü yetkilileri karşıladı.

Havalimanına girişte Kovid-19 önlemleri gereği ateşi ölçülen ve pasaport kontrolünden geçen 26 yaşındaki Kosovalı forvet, Lazio atkısıyla kendisini takibe gelen basın mensuplarına poz verdi.

Muriqi, kendisine 'Hoşgeldin' diyen basın mensuplarına da teşekkür etti.

Futbolcu, Roma'da yarın sağlık kontrolünden geçecek. Kontrollerin ardından resmi imzayı atacak olan Muriqi'nin Lazio atkılı fotoğrafı Lazio'nun resmi Twitter adresinden yayınlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...