Tgrt Haber
18 Temmuz 2014 10:45

Google’dan Nelson Mandela’ya özel doodle

Arama motoru devi Google, Nelson Mandela’ya özel dooodle yaptı.

Google’dan Nelson Mandela’ya özel doodle
arama motoru,nelson mandela,google,özel doodle,nelson mandela kimdir,

Google, eski Güney Afrika Cumhurbaşkanı Nelson Mandela’ya özel doodle yaptı. Mandela, geçen sene hayatını kaybetti. Doodle,‘Hiç kimse, doğuştan, başka bir insanın ten rengi, geçmişi ya da dini yüzünden ondan nefret etmez.İnsanların nefreti öğrenmesi gerekir. Ve eğer, onlara nefret öğretiliyorsa, sevgi de öğretilebilir. Çünkü sevgi insan kalbine aksine kıyasla çok daha doğal gelir.Hayatta önemi olan sadece yaşamış olmak değildir. Başkalarının hayatlarında oluşturduğumuz fark yaşadığımız hayatın kıymetini gösterir.
Eğitim, dünyayı değiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silahtır.Özgür olmak, birinin sadece zincirlerini kırması değildir ancak başkalarının özgürlüğünü artırmak ve başkalarının özgürlüğüne saygı duyacak şekilde yaşamaktır.Hayattaki en büyük zafer hiçbir zaman düşmemekte değil, her düştüğünde ayağa kalkmakta yatar.’ mesajlarını içeriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...