Tgrt Haber
12 Şubat 2014 00:09

Galaxy S5 yeni tasarım bilgileri sızdırıldı

Samsung'un sıradaki amiral gemisi Galaxy S5'in boyut ve tasarım bilgileri geldi.

Galaxy S5 yeni tasarım bilgileri sızdırıldı
Galaxy S5, yeni tasarımı, Samsung, Galaxy S5 yeni tasarım bilgileri sızdırıldı

Samsung Galaxy S52in bu ay sonuna doğru tanıtımı yapılacak. Tanıtımına günler kala cihazın her gün bir sızıntı bilgisi veya görüntüsü geliyor. Şimdi de Gakaxy S5’in boyutlarını ortaya çıkaran bilgiler geldi. Apple cihazlarını sızdırmakla oldukça popüler Sonny Dickson tarafından yayınlanan görsel, görüntü kılavuzundan alınmış gibi görünüyor. Tasarımı Galaxy S4’e benziyor gibi görünüyor ama çok emin değiliz çünkü Samsung’un, Galaxy S5 için yeni tasarım üzerinde çalışması bekleniyor.

Galaxy S5 yeni tasarım bilgileri sızdırıldı

Galaxy S5’in boyutu 141.7 x 72.5 x 8.2 mm ölçüleri ile 136.6 x 69.8 x 7.9 mm olan Galaxy S4’ün ölçülerine oldukça yakın. Bu ölçülerle 5.25 inç olacak olan Galaxy S5, 5 inç olan Galaxy S4’ten biraz daha büyük olacak. Diğer yandan Ocak ayının sonlarında bir perakendecinin wep sitesi tarafından Galaxy S5 için “Flip Cüzdan” satış listesine konuldu ancak, daha sonra bu cüzdanlar Galaxy S4 olarak değiştirildi. Cüzdanların ismi değişse de, satış tarihi Galaxy S5’in çıkış tarihine denk geliyor.

 Galaxy S5 yeni tasarım bilgileri sızdırıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...