Tgrt Haber
30 Kasım 2021 18:20

Metaverse oyunundaki Dijital Yat 650 bin dolara satıldı

Metaverse platformu The Sandbox’ta bir yatın 650 bin dolara satıldı. Yatın, NFT inovasyon ve yatırım platformu Republic Realm tarafından tasarlanmış olduğu öğrenildi.

Metaverse oyunundaki Dijital Yat 650 bin dolara satıldı
Metaverse,Sanal yat

Metaverse kavramı Facebook’un ismini Meta olarak değiştirmesi ve bu teknolojiye önümüzdeki yıl 10 milyar dolar yatırım yapacağını açıklaması popülaritesini daha da artırdı. Birçok insan da geleceğin bu sanal evrenlerde olacağını düşünmeye ve konu hakkında yatırımlar yapmaya başladı.

EN PAHALI NFT OLMA UNVANINA SAHİP 

Metaverse platformu The Sandbox'ta yer alan bir dijital süper yat, NFT olarak 650 bin dolara satıldı. 149 Ethereum karşılığında alıcı bulan yatın, The Sandbox'ta satılan en pahalı NFT olma unvanını elde ettiği kaydedildi.

SANAL BİR ARSA DA 30 MİLYON LİRAYA SATILMIŞTI

Ethereum tabanlı bir oyun olan Axie Infinity'deki sanal arsa da kısa bir süre önce, 30 milyon liraya satılmıştı. Decentraland'ta da Kanadalı bir şirket, sanal bir arsayı 2.5 milyon dolara satın almıştı. Şirketin, sanal arsayı dijital moda gösterileri yapmak ve moda markalarının dijital hizmetlere ulaşmasını sağlamak için kullanacağı duyurulmuştu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...