Tgrt Haber
12 Aralık 2021 14:05

Samsung, Galaxy S22 Ultra için ters köşe yaptı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy S22 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Söylentilerin de ardı arkası kesilmiyor.

Samsung, Galaxy S22 Ultra için ters köşe yaptı
teknoloji,samsung,galaxy s22 serisi,galaxy s22,galaxy s22 ultra,akıllı telefonlar

Birkaç ay önce, Samsung’un artık Note serisi telefon üretmeyeceği konuşuldu. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S22 serisinin amiral gemisi modelinin adı da Galaxy S22 Ultra olarak adlandırıldı. Ancak şimdi yeni ve güçlü bir iddia ortaya atıldı. 9 

Daha önce pek çok kez doğru sızıntılar yapan Fronttron isimli Twitter kullanıcısı, Galaxy S22 Ultra’nın S22 Note olarak adlandırılabileceğini yazdı.

Samsung, Galaxy S22 Ultra için ters köşe yaptıNote serisi telefonların S-Pen (telefon kalemi) ile desteklendiğini hatırlatmakta fayda var. Çünkü S22 Ultra'nın da S-Pen ile geleceğine ve cihazda yerleşik kalem yuvası olacağına yönelik güçlü söylentiler oldu. Yani Note serisi ile oldukça uyumlu bir özellik. Bu nedenle, Note olarak adlandırılması da büyük bir olasılık olarak görülüyor. 

S22 ULTRA'NIN ÖZELLİKLERİ NETLEŞİYOR

Cihazın bazı özellikleri kesin olmamakla birlikte biliniyor. Buna göre, Galaxy S22 serisinin 2022’in başında piyasaya sürülmesi muhtemel. Hatta tanıtım tarihinin 8 Şubat olacağı ve aynı gün ön siparişlerin alınmaya başlanacağı da ileri sürüldü. Bu arada seride Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve söylentilere göre Galaxy S22 Note dahil olmak üzere üç model yer alacak. 

Samsung, Galaxy S22 Ultra için ters köşe yaptıAyrıca akıllı telefonlar bölgeye göre değişen Exynos 2200 yonga seti veya yeni çıkan Snapdragon 8 Gen 1 ile gelecek. Üst modelde beklenen diğer özellikler arasında 5.000 mAh pil, 108 Megapiksel arka ana kamera ve iki telefoto kamera yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...