Tgrt Haber
22 Nisan 2022 14:30 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 14:45

Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı: Yerli TG40-BA için ilk teslimatlar gerçekleşti

Türkiye Savunma Sanayii Bakanı İsmail Demir, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla yerli bombaatar TG40-BA için ilk teslimatların gerçekleştiğini duyurdu.

Savunma Sanayii Başkanı Demir açıkladı: Yerli TG40-BA için ilk teslimatlar gerçekleşti

Türkiye'nin Savunma Sanayii'deki başarısı, yerli ve milli güçler sayesinde daha da artıyor. Son olarak ROKETSAN tarafından yeni roketin lansmanı gerçekleştirilirken, şimdi ise yerli üretim TG40-BA'nın ilk teslimatının gerçekleştirildiği bildirildi. 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Bşakanı Prof. Dr. İsmail Demir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yerli olarak üretilen TG40-BA’nın ilk teslimatlarını gerçekleştirdiklerini duyurdu.   

TG40-BA İÇİN İLK TESLİMAT

Savunma Sanayii ile ilgili gelişmeleri anlık olarak aktaran Demir, yerli bombaatarın duyurusunu da yine zaman kaybetmeden Twitter hesabından duyurdu. 

Konuyla ilgili SSB Demir, açıklamalarında; '' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi bölgemizin en güçlü ordusu olana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu vizyondan hareketle yerli olarak ürettiğimiz ve birden fazla çeşit mühimmat atabilen ilk çoklu bombaatarımız TG40-BA’nın ilk teslimatlarını gerçekleştirdik" ifadelerine yer verdi.
         

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...