Tgrt Haber
12 May 2022 13:55 - Güncelleme : 12 May 2022 13:59

WhatsApp Yeniliklere Doymuyor: Hayat Kurtaran Özellik Yolda

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Son olarak emoji ile tepki verme özelliği sunulurken, şimdi ise hızlı cevap verme aracı ortaya çıktı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
WhatsApp Yeniliklere Doymuyor: Hayat Kurtaran Özellik Yolda

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Test aşamasında onlarca yeniiliği test eden WhatsApp, hazır duruma gelen özellikleri kullanıcılara sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde mesajlaşma içerisinde test edilen emoji ile tepki verme özelliği, resmi olarak herkes için yayınlandı. Şimdi ise uygulamaya gelecek bir başka özellik ortaya çıktı.

WHATSAPP'A HIZLI CEVAP BUTONU GELİYOR

İki milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp, kitlesini kaybetmemek için uygulamaya cazip özellikler ekliyor. Hayat kolaylaştıracak yenilikler kullanıcılara sunulurken, yakında buna 'hızlı cevap' butonu da eklenmiş olacak.

Wabetainfo isimli sitenin paylaştığı görüntülere göre WhatsApp, hızlı cevap butonuna sahip olacak. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor?

WhatsApp Yeniliklere Doymuyor: Hayat Kurtaran Özellik Yolda

Ortaya çıkan ekran görüntüsü, aslında her şeyi açıkça gözler önüne seriyor. Bu bağlamda kullanıcılar, artık karşı taraftan gelen mesajı daha hızlı cevaplayabilecek. 

Şu anda kullanıcılar, gelen mesajı cevaplamak için o metni sağ kaydırarak işlemi yapabiliyordu. Ancak yeni güncelleme ile bu seçenek artırılacak. Sohbetin yan tarafında yer alacak buton sayesinde, seçili mesaja hızlıca cevap verebileceksiniz. 

Söz konusu özellik şimdilik masaüstü uygulaması için test aşamasında. İlerleyen günlerde mobil kullanıcılar içinde bu özellik test edilmeye başlayabilir. Sizler de WhatsApp'ın en yeni özelliklerini deneyimlemek için uygulamayı sık sık güncellemeyi unutmayın. 

 

Kaynak: WABetainfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...