Tgrt Haber
13 Mart 2022 11:20 - Güncelleme : 13 Mart 2022 11:48

Yerli otomobil Togg'dan -40 derece soğukta yeni fotoğraflar geldi

Yerli otomobil Togg'dan -40 derece soğukta yeni fotoğraflar geldi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, adım adım piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. SUV tipi modeliyle kullanıcı karşsına çıkacak araç, 2022 sonunda Gemlik fabrikasında üretime alınacak. Konsept görüntüleriyle tüm gözleri üzerine çeken Togg, bugün ise eksi 40 derecedeki fotoğrafıyla adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Yerli otomobil projesini üstlenen Togg, yeni otomobilin test fotoğraflarını Twitter üzerinden paylaştı. Göz alıcı rengiyle eksi 40 derecede gösterilen otomobil, zor koşullar altında da beklentileri karşılayacağını bir kez daha göstermiş oldu.

TOGG'DAN EKSİ 40 DERECEDE FOTOĞRAF

Yerli otomobil Togg'dan -40 derece soğukta yeni fotoğraflar geldi

Yollara 2023 yılında çıkması beklenen yerli otomobil, tamamen elektrikli olacak. Ancak fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmaz iken, bu konu ise kullanıcılar tarafından en çok merak edilen detaylardan biri. Zira yerli otomobili almak isteyen vatandaş, yerli otomobil uygun fiyatlı olmasını umut ediyor. 

Yeni paylaşıma gelirsek Togg, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda aracın göz alıcı fotoğrafarını sergiledi. Paylaşımın açıklamasına ise; Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, -40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...