Tgrt Haber
16 Temmuz 2021 07:48

24 yıl sonra baba oğul kavuşması

Çin’de Guo Gangtang isimli bir baba, 24 yıl önce kaçırılan ve 500 bin kilometreden fazla yol yaparak aradığı oğluna kavuştu.

24 yıl sonra baba oğul kavuşması
çin,baba,oğul

Çin’de 24 yıl önce oğlu kaçırılan Guo Gangtang isimli bir baba oğlunu bulmak için motosikletle yaptığı 500 bin kilometre yolun ardından oğluna kavuştu.

İnsan tacirleri, Gangtang'ın oğlunu 2 yaşındayken Shandong eyaletindeki evlerinin önünden kaçırmıştı. 2015 yılında Hong Konglu yıldız Andy Lau'nun oynadığı filme Gangtang'ın oğlunun ortadan kaybolması konu olmuştu.

Çinli baba ve eşi oğulları ile tekrardan bir araya geldi. Yapılan DNA testiyle gerçek oğlu olduğunun doğrulanmasının ardından baba-oğul kavuşması gerçekleşti. Gangtang gazetecilere verdiği demeçte, "Artık çocuğum bulunduğuna göre, bundan sonra her şey beni mutlu edebilir" dedi.

24 yıl sonra baba oğul kavuşması

20 EYALETTE OĞLUNU ARADI

Çinli baba oğlu kaçırıldıktan sonra gelen ihbarların peşine düştü. 20’den fazla eyalette motosikletle oğlunu aradı. Tüm birikimini oğlunu bulmaya harcayan baba, parası bitince köprülerin altında yattığını ve dilencilik yaptığını belirtti.

24 yaşındaki gencin aslında 1997 yılında birkaç insan taciri tarafından kaçırılarak para karşılığı satıldığı ve oradan Henan eyaletine götürüldüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Çinli yetkililer Gangtang'ın oğlunun yerini tespit etmeyi başardıklarını açıkladı. Çocuğu kaçırdığından şüphelenilen 2 kişi ise gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...