Tgrt Haber
02 Ekim 2021 06:44

Alkollü şahıs çaldığı kamyonla şehri savaş alanına çevirdi

Sakarya’da alkol aldıktan sonra çaldığı kamyon ile 10’dan fazla araca çarparak, yol kenarındaki ağaçları da deviren şahıs şehir merkezini savaş alanına çevirdi.

Alkollü şahıs çaldığı kamyonla şehri savaş alanına çevirdi
Sakarya,alkol,,şahıs,

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen olayda alkol aldıkları öğrenilen iki şahıs, bir kurumun park halindeki kamyonu ile hafif ticari aracını çalmak istedi. Kamyonu çalarak demir kapıyı deviren şahıs, şehir merkezini adeta savaş alanına çevirdi. 5 kilometre çaldığı kamyonla ilerleyen şahıs adde üzerinde bulunan ağaçları da deviren ve istikametindeki 10’dan fazla araca çarparak zarar verdi. Şahıs kavşakta polis ekiplerince durdurularak yakalandı. Şehir merkezinde adeta terör estiren şahıs gözaltına alınırken, çalmak istediği hafif ticari araç ile demir kapı üzerinde asılı kalan şüpheli ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. 

Alkollü şahıs çaldığı kamyonla şehri savaş alanına çevirdi

Alkollü şahıs ağaçlara da zarar verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...