Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 09:13

Alkollü sürücü 5 araca çarptı

Kağıthane’de gece saatlerinde hızlı şekilde araç kullanan alkollü sürücü 5 otomobile çarptıktan sonra durabildi. Kazada alkollü sürücü ve araçtaki bir kişi hafif yaralanırken kaza anı kameralara yansıdı.

Alkollü sürücü 5 araca çarptı
kağıthane,,kaza,

İstanbul Kağıthane’de meydana gelen olayda alkollü sürücü Murat T. yönetimindeki otomobil, cadde üzerinde hızlı şekilde seyir halindeyken park halindeki 5 otomobile çarptı. Alkollü sürücü Murat T. ve yanında bulunan Canan B. kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası cadde üzerindeki 5 otomobil ve kazaya karışan araçta maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

5 otomobilin zarar gördüğü kaza cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde alkollü sürücünün yönetimindeki otomobilin hızlı şekilde seyir halindeyken park halindeki minibüse vurduktan sonra ters istikamete döndüğü görülüyor. Otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Alkollü sürücü 5 araca çarptı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...