Tgrt Haber
13 Kasım 2021 17:06

Bıçaklı pizzacı dehşet saçtı! Üst kattaki evde yaşayan karı kocayı katletti

Çanakkale'de bir pizzacıda çalışan Turgut Y., sabaha karşı üst katta oturan Süha ve Nilgün Akman Sümer'in evine gitti. Kapıyı çaldıktan sonra yaşlı çifti defalarca bıçaklayarak öldüren zanlı, birkaç saat evde kaldıktan sonra karakola giderek teslim oldu. Öldürülen Nilgün Akman Sümer'in 22. dönem CHP Çanakkale Milletvekili İsmail Özay'ın baldızı olduğu öğrenildi.

Bıçaklı pizzacı dehşet saçtı! Üst kattaki evde yaşayan karı kocayı katletti
pizzacı,,bıçaklı saldırı,,çanakkale,

Çanakkale’de pizzacıda çalışan turgut Y. isimli zanlı, sabaha karşı kapılarını çaldığı Süha ve Nilgün Akman Sümer çiftinji defalarca bıçaklayarak öldürdü. Olayın sebebi henüz bilinmezken şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Gece yarısı 02.30 sıralarında sıralarında, Cevatpaşa Mahallesi Akman Apartmanı’nın 4'üncü katında meydana gelen olayda, evlerinde oturan 62 yaşındaki Süha Sümer ile 60 yaşındaki eşi Nilgün Akman Sümer'in kapısını çalan zemin kattaki pizzacı Turgut Y., ikisini de defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Bıçaklı pizzacı dehşet saçtı! Üst kattaki evde yaşayan karı kocayı katletti
Bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden CHP eski Çanakkale Milletvekili İsmail Özay’ın baldızı Nilgün Akman Sümer

SABAHA KARŞI TESLİM OLDU

Birkaç saat evde kalan ve daha sonra 05.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olan Turgut Y.’nin ifadesi üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. Sümer çiftinin cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, yapılan çalışmaların ardından cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Bıçaklı pizzacı dehşet saçtı! Üst kattaki evde yaşayan karı kocayı katletti
Pizzacı tarafından bıçaklanarak öldürülen Süha Sümer

CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ'NİN BALDIZI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Nilgün Akman Sümer’in, 1989- 2002 yılları arasında Çanakkale Belediye Başkanlığı ve 22. dönem CHP Çanakkale Milletvekili olarak görev yapan İsmail Özay’ın baldızı olduğu belirtildi.

Turgut Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...