Tgrt Haber
23 Ocak 2022 12:00

Kar beraberinde kazaları da getirdi: Dereye uçan arabada can pazarı

Bursa'da etkili olan kar yağışı sonrası, kentin birçok bölümünde buzlanmalar meydana geldi. Bir otomobil buzlanma nedeniyle dere yatağına uçtu. Kazada arabanın şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kar beraberinde kazaları da getirdi: Dereye uçan arabada can pazarı
Bursa,,Kaza,

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar nedeniyle buz tutan yollar adaeta can pazarına dönüşmüş durumda. Bursa'nın İnegöl ilçesinde merkeze doğru hareket eden araç buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı.

Yolun kenarındaki bariyerleri aşan araç dere yatağına uçtu. Kazada şoför hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan Nihat Aziz (28), Emre Hüseyin (23) ve Mevlüt Merdali (28) ise yaralandı.  3 yaralı olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

ARAÇTA SIKIŞARAK HAYATINI KAYBETTİ

Araçta sıkışarak hayatını kaybeden sürücünün cesedi, İtfaiye ekiplerince çıkarıldı. Cenaze Kestel morguna kaldırıldı. Araç çekici yardımıyla dere yatağından çıkarıldı. Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...