Tgrt Haber
27 Aralık 2020 10:39

Elazığ'da 5.3 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.37'de merkez üssü Elazığ olan 5,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin, 15,94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Meydana gelen deprem Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Diyarbakır'da da hissedildi.,

Elazığ'da 5.3 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi
deprem,çevre il,malatya,şanlırfa,diyarbakır

Yaklaşık 10 saniye süren deprem, Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Mardin ve Siirt’ten de hissedildi. Deprem sonrası vatandaşlar büyük bir panik yaşarken, depremin şiddeti nedeniyle evlerdeki avizeler sallandı.

Şanlıurfa'dan ilk görüntüler

Diyarbakır'dan ilk görüntüler

Malatya'da da hissedildi.

AFAD verilerine göre saat 9.37'de merkez üssü Elazığ olan 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 16 kilometre altında yaşanan deprem Malatya'da da hissedildi. Kısa süreli yaşanan panikte bazı vatandaşlar dışarı çıkarken, şu an için herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...