Tgrt Haber
30 Ekim 2021 16:30

Habersiz çarşıya gittiği için eşini bıçaklamıştı! O ailenin evlat edindiği çocuğa inceleme

Bursa'da çarşıya giderken kendisine haber vermediği gerekçesiyle kendisinden 15 yaş küçük eşini bıçaklayan kişi gözaltına alındı. Ailenin 4 yıl önce 9 aylıkken evlat edindiği çocuk hakkında ise Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri sosyal inceleme başlattı.

Habersiz çarşıya gittiği için eşini bıçaklamıştı! O ailenin evlat edindiği çocuğa inceleme
bursa,,şiddet,,kıskançlık,

Bursa’da çarşıya giderken eşine haber vermemesi sebebiyle bıçaklanarak yaralanan kadının daha önce de şiddet görmesi sebebiyle eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı, ancak daha sonra şikayetini geri aldığı öğrenildi.

6 ay önce ayağı kırılan, dün gece de eşi tarafından bacağından bıçaklanan kadının şikayeti üzerine, koca gözaltına alındı. Aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu öne sürülen çiftin 4 yıl önce evlat edindikleri çocuk için de Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sosyal inceleme başlattı.

BAŞKASIYLA TELEFONLAŞTIĞINI İDDİA EDİP BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 21.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesinde meydana geldi. Eşinin başkasıyla telefonla görüştüğünü iddia edip krize giren 57 yaşındaki Ş.B., kendisine haber vermeden dışarıya çıktığı gerekçesiyle kendisinden 15 yaş küçük eşi 42 yaşındaki K.B.'yi bıçakla bacağından yaraladı.

Kadının çığlığını duyan komşular, polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından K.B., Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞ

Olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ş.B. ile ilgili olarak, karısının daha önce şikayette bulunup evden uzaklaştırılmasını istediği, ayağına elektronik kelepçe takılacakken kadının şikayetini geri alması üzerine takılmadığı belirtildi.

6 ay öncede ayağı kırılan kadın dün gece uğradığı bıçaklı saldırı sonrası eşinden şikayetçi oldu. Kadının şikayetinin ardından soruşturmayı yürüten Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından ifadesi alınan Ş.B. adliyeye sevk edildi.

SOSYAL İNCELEME BAŞLATILDI

Öte yandan, ailenin 4 yıl önce 9 aylıkken evlat edindikleri çocuk için Bursa Valiliği Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin olayın yaşandığı evde sosyal inceleme yaptıkları belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...