Tgrt Haber
02 Haziran 2021 10:06

Hasmının kafasında televizyonu kırdı

İstanbul Avcılar’da iki hasım, televizyon tamircisinde karşılaştı. Taraflardan biri o an sinirlerine hakim olamadı. Ve televizyonu karşısındakinin kafasına fırlattı. Kavga büyüdü. Olayda 4 kişi yaralandı.

Hasmının kafasında televizyonu kırdı
istanbul,,avcılar,,kavga,

İstanbul televizyon tamircisinde karşılaşan iki husumetli birbirine girdi. Şahıslardan biri diğerinin kafasında televizyon kırdı. Kavga anları kameraya yansıdı.

HASMININ KAFASINA TELEVİZYON FIRLATTI

Olay Avcılar’da yaşandı. İddiaya göre, televizyonunu tamire getiren bir kişi, içerde kavgalı olduğu kişiyi gördü. İşte o an olanlar oldu. Sinirlerine hakim olamayan adam, tamire getirdiği televizyonu husumetlisinin kafasına fırlattı. Televizyon yere düşerken taraflar birbirlerine yumruklarla saldırdı.

Televizyonu tamire getiren kişinin yakınları da ellerinde bıçak ve satırlarla dükkana geldi. Kısa süre sonra kavga bitti ama iki grup daha sonra sokakta birbirine girdi.

Olay yerine gelen polis ve vatandaşlar, tarafları güçlükle ayırdı. Kavgada 4 kişi yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...