Tgrt Haber
09 May 2019 14:52

Hem okula gidiyorlar hem Kur'an öğreniyorlar

Siirt'in Kurtalan ilçesinde 6, 12 ve 14 yaşlarındaki öğrenciler okullarındaki eğitimlerinin ardından Merkez Camii'ndeki kursta Kur'an-ı Kerim öğreniyor.

Hem okula gidiyorlar hem Kur'an öğreniyorlar
siirt,

Merkez Cami imamı ve müezzini Yahya Ugar, kursa katılan öğrencilere Kur'an-ı Kerim öğretiyor. Kur'an-ı Kerim'in tüm Müslümanların bilmesi ve okuması gereken mukaddes bir kitap olduğunu belirten Ugar, tüm çocukların yararlanabileceği bu eğitimleri Kur'an-ı Kerim Elifbası ile eğitimlere başladıklarını kendini daha fazla geliştirmek ve hatasız okumak isteyenler için de tecvitli ders verdiklerini söyledi. 

Kur'an-ı Kerim öğrenmeye gelen öğrencilerden Aliimran Toktanış, okuldaki eğitimlerinin ardından camiye gelip Kur'an-ı Kerim öğrendiklerini ifade etti. 
Öğrencilerden Akif Tuna ise, okuldan sonra Kur'an-ı Kerim öğrenmek için camiye geldiğini zamanını güzel geçirdiğini kaydetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...