Tgrt Haber
06 Aralık 2021 21:40

Kağıt gibi ezilen otomobil karı kocaya mezar oldu

Kayseri'de İzzet Karakuş yönetimindeki otomobil, Kayseri-Sivas karayolunda İdris P. idaresindeki tırla çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Ekipler sürücü İzzet ile eşi Kadriye Karakuş'un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin yaralanan çocukları Talip Karakuş da hastaneye kaldırıldı.

Kağıt gibi ezilen otomobil karı kocaya mezar oldu
kayseri,,trafik kazası,,sivas,

Kayseri'de tırla çarpışan otomobil hurdaya dönerken feci kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kayseri-Sivas karayolu Barsama mevkiinde meydana gelen kazada içerisinde İzzet Karakuş ile eşi Kadriye Karakuş ve çocukları Talip Karakuş'nin bulunduğu 60 VB 789 plakalı otomobil ile 34 CJE 733 plakalı tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken olay yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada ilk belirlemelere göre otomobilde sıkışan İzzet ile eşi Kadriye Karakuş hayatını kaybederken yaralı olarak çıkartılan çiftin çocukları Talip Karakuş da ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yol üzerinde güvenlik önlemi alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...