Tgrt Haber
26 May 2022 09:35 - Güncelleme : 26 May 2022 09:35

Karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken canından oldu

Manisa'nın Kula ilçesinde arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra hesabı ödeyen 69 yaşındaki Ali Elmas, karşıdan karşıya geçtiği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Geçirdiği elim kazayı gören ölen şahsın arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu.
manisa,kaza
Geçirdiği elim kazayı gören ölen şahsın arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu.

Manisa'nın Kula ilçesinde karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam olay yerinde can verdi.

25 METRE İLERİ FIRLADI

Saat 21.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Gökçeören Mahalle kavşağı yakınlarında, D-300 karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen 69 yaşındaki Ali Elmas'a, Uşak'tan İzmir yönüne seyir halinde olan 57 yaşındaki O.Y. idaresindeki 61 DY 303 plakalı Mercedes marka otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan yaşlı adam, çarpışma noktasından yaklaşık 25 metre ileriye fırlayarak karşı şeride geçti.

CANSIZ BEDENİ MORGA KALDIRILDI

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları kontrolden Ali Elmas'ın hayatını kaybettiği belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Elmas'ın cansız bedeni, ön otopsi yapılmak üzere Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise, ifadesi alınmak üzere Gökçeören Karakol Komutanlığı'na götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken canından oldu

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Öte yandan, karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ali Elmas'ın, arkadaşları ile birlikte seyahat ettiği kamyonetini karşı şeritteki bir dinlenme tesisine bırakıp yolun karşısına yemek yemek için geçtiği öğrenildi.

Elmas'ın, yemek yedikten sonra hesap ödemek için arkada kalıp, hesabı ödedikten sonra arkadaşlarının yanına geçmeye çalıştığı ve bu sırada otomobil çarptığı öğrenildi. Elmas'ın geçirdiği elim kazayı gören arkadaşları ise, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...