Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 23:25

Kısıtlamaların kaldırılmasını göbek atarak kutladılar

Türkiye’de normalleşme süreci 1 Temmuz itibariyle başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması sonrası vatandaşlar sahilleri doldurdu. Bazı vatandaşlar kısıtlamanın kalkmasını göbek atarak kutladı.

Kısıtlamaların kaldırılmasını göbek atarak kutladılar
Türkiye,normalleşme,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kabine toplantısı sonrası normalleşme adımlarını açıkladı. 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe giren normalleşme adımları çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.  Kısıtlamanın uygulanmadığı ilk akşamda sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar kendilerini sahile attı. Menekşe sahilinde bazı vatandaşları denize girerken, bazıları ise kıyıda mangal yaparak arkadaşlarıyla karşılıklı göbekler atıp oyunlar oynadı.

“1 TEMMUZ’U KUTLUYORUZ”

1 Temmuz’u özgürlük günü olarak tanımlayan Ali Yıldırım ise, “Bugün özgürlüğümüzün ilk günü 1 Temmuz’u kutluyoruz. Yasaklar kalktı. Çok güzel oldu her şey güzel. Yasaklı da güzeldi gerçi evde oynuyorduk. Buraya arkadaşlarla piknik yapmaya geldik. Çalışan arkadaşlarımızla birlikte hepsi mesai arkadaşımız. En azından bir oturalım temiz hava alalım, denize girelim amaç bu. Daha oynayacağım bu daha başlangıç“ şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...