Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 09:54

Kocaeli'de işçi servisine silahlı saldırı: 4 yaralı

Kocaeli'de işçilerin bulunduğu servis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Sopa ve keserlerin de kullanıldığı saldırı sonucu bir ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kocaeli'de işçi servisine silahlı saldırı: 4 yaralı
kocaeli,servis,saldırı

Kocaeli'de bu sabah korkunç bir olay meydana geldi. İşçileri taşıyan servise silahlı saldırı düzenlendi.

SİLAHLI, KESERLİ, SOPALI SALDIRI

Gebze'deki bir fabrikaya gitmekte olan servis aracına, başka bir araçtan inen kimliği belirsiz kişiler sopa ve keserlerle saldırdı. Minibüsün camlarını kıran saldırganlar, daha sonra işçilerin bulunduğu araca silahla ateş açtı. Saldırı sonucu sürücünün yanı sıra serviste bulunan işçilerden Adil K, Arif D. ve Enes T. yaralandı.

Kocaeli'de işçi servisine silahlı saldırı: 4 yaralı

BUGÜN İŞBAŞI YAPACAKTI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı saldırı sonucu yaralanan Enes T.'nin işe bugün başladığı öğrenildi. Emniyet saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...