Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 10:00

Motosikletin makas atarak ilerlediği anlar kamerada: Otomobile çarpıp takla attı

Bursa'da makas atarak ilerlediği trafikte bir anda önünde durak otomobile çarpan bir motosikletli, çarpmanın şiddetiyle takla attı. Arkadaki araçta bulunan kamera ile kaydedilen görüntüler, trafik terörünü gözler önüne serdi.

Motosikletin makas atarak ilerlediği anlar kamerada: Otomobile çarpıp takla attı
bursa,trafik,motosiklet,kaza

Bursa'da bir motosiklet sürücüsünün makas atarak trafikte ilerlemeye çalışmak istemesi kazayı da beraberinde getirdi. Yoğun trafiğin olduğu caddede makas atan motosikletli, önündeki araca çarparak takla attı. O anlar, tesadüfen video kaydı alan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Mudanya Bulvarı Caddesi Kültürpark Metro istasyonu yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, yoğun trafikte makas atarak ilerleyen motosikletli sürücü, en sol şeritten hatalı sollama yaparak en sağ şeride geçti. Bu sırada önünde seyir halinde olan otomobili fark etmeyen sürücü, otomobile arkadan çarptı.

Taklalar atan motosiklet sürücüsü yaralanırken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsünü Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Feci kaza, bu sırada başka bir otomobilin içerisinden tesadüfen video kaydı yapan vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...