Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 17:23

Marmaris'te tahliyeler devam ediyor tatilciler de ayrılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle bazı mahalleler boşaltılırken tatilciler de ilçeyi terk ediyor.

Marmaris'te tahliyeler devam ediyor tatilciler de ayrılıyor
marmaris,yangın

Dün öğlen saatlerinde Marmaris'in Armutalan Mahallesi’nde başlayan ve bir anda büyüyerek geniş bir alana yayılan yangın bazı bölgelerde ulaşım yerlerini tehdit etti. Bazı evler ve iş yerleri yangından zarar gördü.

Yangın nedeniyle alevlerden ve dumandan etkilenen bölgelerde ise tahliyeler devam ediyor. Son olarak Turunç Mahallesi’nde yangından etkilenen vatandaşlar ve turistler teknelerle ilçe merkezine getirilmeye devam ediyor. İlçe merkezine getirilen tatilcilere burada belediye ekiplerinin kurmuş olduğu çadırlarda yardımlarda bulunuluyor.

Marmaris'te tahliyeler devam ediyor tatilciler de ayrılıyorTATİLCİLER MARMARİS'TEN AYRILIYOR

Marmaris’te etkili olan yangın nedeniyle ise bazı tatilcilerin ilçeden ayrılmaya başladıkları görüldü. Araçları ile ilçeden ayrılan tatilcilerin karayolunda yoğunluk oluşturduğu gözlemlenirken, trafik ekipleri de ulaşımın sağlıklı bir şekilde yapılması için çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...