Tgrt Haber
25 Şubat 2022 12:04 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 12:16

İstanbul’da 11 milyonluk soygun kamerada: Çalışanların ellerini bağlayıp kasayı boşalttılar

İstanbul’da beyaz eşya mağazasına giren yabancı uyruklu kişiler, silah doğrultup çalışanların elllerini bağladı. Hırsızlar kasadaki 11 milyon lirayı alıp kayıplara karıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde bulunan bir beyaz eşya mağazasının sahibi, yaşayan yabancı uyruklu kişilere oturma izni almaları için yardım etti. 

Sabah erken saatlerde mağazaya gelen yabancı uyruklu kişiler, Afganistan’da yaşayan bir kişinin selamını getirdiklerini söyledi. Şüpheliler, daha sonra mağaza sahibini kandırarak kasanın bulunduğu üst kata çıktı.

YAKLAŞIK 11 MİLYON ÇALDILAR

Yanlarında bulunan silahları çıkaran şüpheliler iş yeri çalışanlarına zorla kasayı açtırdı. Çalışanların ellerini bağlayarak, kasa içerisinde bulunan 765 bin dolar, 4 bin euro ve 300 bin TL parayı çantaya dolduran soyguncular, mağazadan çaldıkları paralarla hızla olay yerinden uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Elleri bağlı sürünen mağaza çalışanı telefona ulaşarak, durumu polis ekiplerine bildirdi. Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını izleyerek mağaza çalışanların ifadesine başvuran ekipler 3 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...