Tgrt Haber
13 Haziran 2021 15:52

Oğullarını yağmur suyuyla yıkadı

Bursa’da dün etkisini gösteren sağanak hayatı olumsuz etkilerken, yaz yağmuru altında serinlenen vatandaşın görüntüleri gülümsetti.

Oğullarını yağmur suyuyla yıkadı
bursa,,saçak,,duş,

Bursa’da şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yıldırım ilçesinde etkisini gösteren sağanak sonrası vatandaşlar sokaklarda ve pazarda kaçacak yer aradı. Bazı bölgelerde dolu yağışı da etkisini gösterdi. Yaz sıcağından bunalan vatandaşın yaptığı ise izleyenleri gülümsetti. 

SAÇAK ALTINDA DUŞ

Yıldırım ilçesine bağlı Mesken Mahallesi'nde bir baba saçak altına geçip çatıdan akan yağmur suyunun altında iki oğluna duş aldırdı. Çocuklarının sırtını da eli ile yıkayan adam kendisi de üzerindeki kıyafete rağmen suyun altına girdi. Bir başka kişi ise bu anları kaydederek sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Görüntülerin paylaşılması üzerine çok sayıda kişi tarafından binlerce beğeni aldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...