Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 09:43

Otobanda makas dehşeti! Araç paramparça oldu

İstanbul-Bursa yolunda makas atan sürücü yürekleri ağza getirdi. Bariyerlere çarparak hurdaya dönen otomobil hurdaya döndü, yolcu otobüsü şoförünün dikkati büyük faciayı önledi.

Otobanda makas dehşeti! Araç paramparça oldu
kaza,otoban,makas

İstanbul’dan Bursa yönüne seyreden şehirlerarası otobüsün kamerasına yansıyan kaza görüntüleri yürekleri ağza getirdi. Makas atınca bariyerlere ve diğer araçlara çarpan otomobil hurdaya dönerken, otobandaki orta şeritte ilerleyen yolcu otobüsü şoförünün dikkati büyük faciayı önledi.

Otobanda makas dehşeti! Araç paramparça oldu
 

İZLEYENLER ŞOKE OLDU

Olay, Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim köprüsü gişelerini geçtikten sonra meydana geldi. İstanbul’dan Bursa istikametindeki şehirlerarası otobüsün kamerasına yansıyan görüntüler izleyenleri şok etti.

Otobanda makas dehşeti! Araç paramparça oldu
FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

34 plakalı aracın sürücüsü önünde ilerleyen otomobili makas atarak geçmek istedi. Otobüsün önüne aniden kıran otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, en sağ şeritte ilerlemekte olan kamyonun önünden bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kısa süre kamyonun önünde sürüklenen otomobil, yeniden orta şeritteki otobüsün önüne geldi. Otobüs şoförünün dikkati sayesinde büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Otobanda makas dehşeti! Araç paramparça oldu

O ANLAR KAMERADA

Yalpalayan otobüs en sol şeritte dururken, yaşananlar ise saniye saniye araç kamerasına yansıdı. Hurdaya dönen otomobilden sürücü de yaralı olarak kurtulurken, otoyol uzun süre araç trafiğine kapalı kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...