Tgrt Haber
14 Eylül 2021 11:46

Parasını alamayan operatör kepçesiyle kamyonları parçaladı

Şırnak'ta bir kömür ocağında, işverenden parasını alamadığı iddia edilen bir kepçe operatörü, sinir krizi geçirerek kepçeyle 5 kamyonu ezdi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Parasını alamayan operatör kepçesiyle kamyonları parçaladı
şırnak,cudi,kepçe operatörü,işçi,kepçe,kamyon

Şırnak'ta Cudi Dağı çevresinde konumlandığı öğrenilen bir kömür ocağında, parasını alamadığı iddia edilen kepçe operatörü terör estirdi. Sinir krizi geçiren işçi, kepçeyle 5 kamyonu parçaladı. O anlar çevredeki başka bir işçinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. 

Edinilen bilgiye göre, Hakan M. isimli kepçe operatörü ile işveren Ömer M. arasında alacak verecek meselesinden dolayı tartışma çıktı. Amcası olduğu öğrebilen Ömer M. ile tartışması kavgaya dönen Hakan M., cinnet getirerek aracına koştu. Kepçeyle park halindeki kamyonetleri parçalayan adam, çevredeki iş arkadaşlarının müdahale etmesiyle durdu. 

5 kamyonetin kabin kısmını dağıtan Hakan M.'nin ezdiği araçlarda büyük oranda maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Çevredeki bir işçi, cep telefonu kamerasıyla o anları saniye saniye kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...