Tgrt Haber
11 Eylül 2021 10:09

Polis memuru kazada hayatını kaybetti

Adana-Gaziantep Otoyolu'nda bir aracın tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Denizli'de görev yapan polis memuru ve kardeşi hayatını kaybetti.

Polis memuru kazada hayatını kaybetti
Adana,polis memuru,kaza

Adana-Gaziantep Otoyolu Narlı Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada iddiaya göre, Osmaniye istikametinden Gaziantep istikametine seyir eden otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Abidin M. idaresindeki tıra arkadan çarptı. Tırın altına giren otomobildeki Ensar Erkut,  Efdal Erkut ve Furkan Erkut isimli kardeşler ağır yaralandı. Yaralılardan Ensar Erkut ile Efdal Erkut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan Furkan Erkut'un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Feci kazada hayatını kaybeden kardeşlerden Ensar Erkut'un polis memuru olduğu ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi.

Polis memuru kazada hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...