Tgrt Haber
25 Haziran 2021 19:58

Suya kapılan 3 çocuktan 2'si hayatını kaybetti

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle 3 çocuk sulara kapıldıktan sonra 200 metrelik kanalizasyon borusundan geçerek dereye düştü. 3 çocuktan 2'si kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Suya kapılan 3 çocuktan 2'si hayatını kaybetti
Tekirdağ,Ergene,dere yatağı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle su kanalına düşen 3 çocuktan 2'si kurtarıldıktan sonra kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Diğer çocuğun ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

DERE YATAĞINDA BULUNDULAR

Ergene ilçesinde bir anda bastıran sağanak yağış sele dönüştü. O sırada Cumhuriyet Mahallesi'nde oynayan 3 çocuk, sağanak yağış ile bir anda sele dönüşen suya kapıldı. Suya kapılan 3 çocuk hemen yolun kenarında bulunan kanala sürüklenerek, kanalizasyon borusundan 200 metre ilerideki dere yatağında bulundu.

2 ÇOCUK KURTARILAMADI

Çocukların suya kapıldığını gören çevredeki vatandaşlar, itfaiye ve bölgeye çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile dere yatağına sürüklenen 3 çocuk kurtarılarak, hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Burak Önder (8) ve Mustafa Aslan (13) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer çocuğun hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Olay yerine gelen ekipler ise su kanalında ve dere yatağında incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

MAHALLE SAKİNİ OLAYI ANLATTI

Mahalle sakini Mehmet Ali Bozkurt, “Olayı haber aldığımda hemen olay yerine koştum. Daha sonra elimizden gelini yapmaya çalıştık. Tahminimce ilk yağmurdan sonra burada oyun oynadılar. Küçük çocuk suya kapılınca abisi de suya atladı tahminimce buradan kapılınca ilk çocuğu vatandaşlar kurtarmış diğer yerden çıkarmışlar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...