Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 15:38

Son dakika... Esenyurt'ta bir apartmanın çatısında yangın

Esenyurt'ta bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Çatı katı kısa sürede alevlere teslim olurken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hızlıca kontrol altına alınan yangın, mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu.

Son dakika... Esenyurt'ta bir apartmanın çatısında yangın
Esenyurt

Esenyurt’ta 5 katlı bir binanın çatı katında meydana gelen yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle söndürülen yangında, can kaybı yaşanmadı.

Yangın saat 15.30 sıralarında Esenyurt Çınar Mahallesi Namık Kemal Caddesi 1410 Sokakt'a meydana geldi. Henüz öğrenilemeyen bir sebeple başlayan yangın, 5 katlı bir binanın çatı katını sarmasının ardından çevredeki vatandaşlar durumu derhal yetkililere bildirdi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesiyle söndürülürken, herhangi bir can kaybı da yaşanmadı. Öte yandan olayın etkisiyle çevrede kısa süreli panik yaşanırken, yangının söndürülmesiyle itfaiye ekipleri binanın çatı katında soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

Mahalle sakini Ramazan Tanırgan ise yangın haberini yemek yerken aldığını belirterek, “Evde yemek yiyordum bir anda mahallede yangın var denildi. Yardım etmek için evden dışarıya çıktık. Sağ olsun itfaiye ekipleri hemen olaya müdahale ettiler. Kısa süreli panik yaşansa da korkulan olmadı” ifadeleriyle olay anını anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...