Tgrt Haber
12 Temmuz 2019 10:44

Tarabya sahilinde kaybolan yakınlarını arıyorlar

Tarabya'da denize girdikten sonra kaybolan ve 16 gündür kendisinden haber alınamayan teknisyen Osman Kamış, yakınları tarafından sahil boyunca aranıyor.

Tarabya sahilinde kaybolan yakınlarını arıyorlar
tarabya,,sahil,,kayıp,,arama-kurtarma,

İstanbul Beykoz’da ikamet eden ve 16 gündür kendisinden haber alınamayan teknisyen Osman Kamış’ın Tarabya'da denize girdikten sonra kaybolduğu tespit edildi. Sahilde dolaşan ve elbiselerini çıkararak denize giren Kamış'ın kimliği tespit edildi. Tarabya'da gece gündüz nöbet tutan Kamış'ın gözü yaşlı eşi ve yakınları, umutla bekleyişlerini sürdürüyor.

KAYIP İHBARINDA BULUNDULAR

İstanbul Beykoz Çamlıbahçe Mahallesi’nde yaşayan iki çocuk babası Osman Kamış, 26 Haziran sabah saatlerinden işe gitmek için evden çıktı. Dolmabahçe Sarayı'nda teknisyen olarak çalışan Kamış'tan o günden beri haber alınamadı. Aile Beykoz Paşabahçe polis merkezine başvurarak kayıp ihbarında bulundu. 

ELBİSE VE AYAKKABILARINI TEŞHİS ETTİLER

Aynı gün Tarabya Sahili'nde sahipsiz bir elbise bulan vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri ve sahil güvenlik harekete geçti. Denizde yapılan ve yaklaşık 3 gün süren saatlik arama kurtarma çalışmalarında bir sonuca ulaşılamadı. Ancak aramalarla ilgili İhlas Haber Ajansı'nın geçtiği haberi gören aile, denizde kaybolan kişinin Osman Kamış olabileceğini düşünerek Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurdu. Karakolda görevli polisler kayıp Kamış’ın ağabeyi Erol Kamış’a teşhis için sahilde bulunan elbise ve ayakkabıyı gösterdi. Sahilde bulunan elbise ve ayakkabıları teşhis eden aile, kaybolan kişinin Osman Kamış olduğunu doğruladı. 

SAHİLDE UMUTLU ARAYIŞ SÜRÜYOR

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürerken, Kamış ailesi de Osman Kamış'tan gelecek bir haberi bekliyor. Her gece Osman Kamış'ın son olarak denize girdiği Tarabya sahiline gelerek bir umutla nöbet tutan aile, kendi imkanlarıyla sahilde arama yapıyor. Aile üyeleri, yetkililerden de tekrar arama kurtarma çalışmaları başlatılması için yardım istiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...