Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 11:59

Tencere ve mutfak tüpü çalarken yakalandı, inkar etti

Osmaniye'de bir şüphelinin girdiği evden mutfak malzemesi dolu bir el arabasıyla çıktığını gören vatandaşla zanlı arasında 'Çaldın, çalmadım' kavgası yaşandı. Şüphelinin fotoğraflarını çekerek polise teslim eden duyarlı vatandaş sayesinde, 17 ayrı suçtan sabıkası olan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı.

Tencere ve mutfak tüpü çalarken yakalandı, inkar etti
hırsız,inkar,osmaniye,tencere,mutfak tüpü

Osmaniye merkez ilçeye bağlı İstiklal Mahallesi’nde, mutfak malzemeleri çaldığı iddia edilen bir şüpheli, Orhan Keskin tarafından suçüstü yakalandı. Elinde içi dolu bir el arabasıyla komşunun evinden çıkan şüpheliyi durduran Keskin ile zanlı arasında yaşanan 'Çaldın, çalmadım' kavgası güvenlik kameralarına yansıdı. Kavganın ardından şüpheli çaldığı malzemelerle birlikte olay yerinden uzaklaştı.

26 Temmuz günü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine yapılan ihbarda, İstiklal Mahallesi’ndeki bir şahıs, evinin bahçesinde bulunan 1 adet mutfak tüpü, 4 adet çeşitli ebatlarda tencere ile aydınlatma kablosunun çalındığını söyledi. İhbar üzerine hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatmak üzere adrese giden ekipler, bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerini detaylı bir şekilde izleyen ekipler, şahsın daha önceden 17 ayrı suçtan kaydı bulunan T.D. olduğunu belirledi. Yapılan fiziki takibin ardından ekipler tarafından gözaltına alınan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı.

MALZEMELERLE BİRLİKTE GİTTİ

Güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızlık şüphelisi şahsın sırtında bir poşetle sokakta yürürken bahçede bulunan malzemeleri gözüne kestirdiği görüldü. Etrafı kontrol ettikten sonra malzemeleri el arabasına yükleyen şüpheli şahıs Orhan keskin isimli bir vatandaş tarafından suçüstü yakalandı. Başkalarının malzemelerini çaldığı iddiasıyla şahsı durdurmak isteyen Keskin ile hırsızlık şüphelisi arasında tartışma yaşandı. “Çaldın, çalmadım” tartışması güvenlik kameralarına anbean yansırken hırsızlık şüphelisi şahsın malzemelerle birlikte olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Tencere ve mutfak tüpü çalarken yakalandı, inkar etti

"HIRSIZ VURACAKTI BENİ"

Hırsızlık şüphelisi şahsı durdurmaya çalışan Orhan Keskin olay anını İHA’ya anlattı. Şahsın ısrarla hırsızlık yapmadığını söylemesi üzerine Keskin, komşulara seslendi. Komşulara “Gelin komşular bu adam hırsızlık yaptı” diye bağırsa da komşuların bakmadığını ifade eden Orhan Keskin, olayı şöyle aktardı:

“Saat 15.00 civarı evden çıktım. Baktım komşumun evinden birisi çıkıyor. El arabasını görünce 'ne bu' diye sordum. Ben hırsız değilim dedi. Komşunun ecinde ne yaptığını sordum, yalan söylemeye çalıştı. Komşulara bağırdım 'gelin komşular bu adam hırsızlık yaptı burada' diye. Kimse bakmayınca çekip polise gösterdim. Hırsız vuracaktı beni, bıçak çıkaracaktı. Ben hırsız değilim dedi ama tüp tava hepsini götürüyordu” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...