Tgrt Haber
01 Eylül 2021 21:19

Trabzon'da 3 kızını katleden zanlı tutuklandı

Trabzon'da 12 yıllık eşinden ayrı yaşamayı kabullenemeyip cinnet getirdikten sonra 3 kızını silahla öldüren 36 yaşındaki imam tutuklandı.

Trabzon'da 3 kızını katleden zanlı tutuklandı
trabzon,baba,katil,çocuk,cinayet,imam

Trabzon'da 3 küçük kızını öldürdükten sonra teslim olan cani baba hakkındaki karar belli oldu.

CİNNET GETİRİP KIZLARINI KATLETTİ

Of ilçesine bağlı Uluağaç mahallesinde imam olarak görev yapan Emre Göktaş (36), 12 yıllık eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Eşi tarafından darp edilen Sibel Göktaş, daha fazla dayanamayıp evlatlarını da alarak evi terk etti. Terk edilmeyi kabullenemeyen Emre Göktaş, 2 ay önce eşini yeniden darbetti. Karısının şikayeti üzerine mahkemeden bir ay uzaklaştırma cezası alan Emre Göktaş, ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını alarak evine getirdi. Kızları Yaren Göktaş (11), Hiranur Göktaş (8) ve Elif Göktaş'ı (5) evinden bir kilometre uzaklıkta dere kenarındaki ıssız bir alana götüren baba, kafalarına silahla birer kurşun sıkarak 3 kızını öldürdü.

Trabzon'da 3 kızını katleden zanlı tutuklandı

CANİ BABA TUTULANDI

Katliamdan sonra jandarmayı arayarak kendi ihbar eden Emre Göktaş teslim oldu. Gözaltına alınan Göktaş, bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet Savcılığında ifadesi alındıktan sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzon'da 3 kızını katleden zanlı tutuklandı

3 ÇOCUK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Babaları tarafından silahla kafalarından vurularak öldürülen 3 kız kardeş Yaren (11), Hiranur (8) ve Elif Göktaş (5) için bugün ilçenin Taşhanpazarı mahallesinde ikindi namazı sonrasında bir cadde üzerinde tabutları masalar üzerine konularak cenaze namazları kılındı. Cenaze namazına Vali İsmail Ustaoğlu, Kaymakam Hayrettin Çiçek, dedesi Yüksel Çakır, dayısı Ercan Çakır ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon'da 3 kızını katleden zanlı tutuklandı

KISA SÜRE ÖNCE HAFIZ OLMUŞTU

Namaz sonrası mahalledeki aile kabristanlığına defnedilen Yaren’in bir süre önce hafız olduğu, kız kardeşi Hiranur’un hafızlığı yarıladığı, küçük kardeşleri Elif’in ise Kuran-ı Kerim okumaya yeni başladığı öğrenildi.

Trabzon'da 3 kızını katleden zanlı tutuklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...