Tgrt Haber
07 Ocak 2022 11:24

Önce vurdular sonra diri diri gömdüler! Yeni yılın ilk vahşetinde kan donduran detaylar

İstanbul'da yılbaşında karıştıkları kavganın ardından silahla vurularak yaralanan iki kişinin diri diri gömüldüğü ortaya çıktı. Boğazına kadar gömülen iki adamdan birisinin son çabasıyla hayatta kalmayı başaran ikilinin imdadına jandarma yetişti.

Önce vurdular sonra diri diri gömdüler! Yeni yılın ilk vahşetinde kan donduran detaylar
yılbaşı,apart,kavga,mezar

İstanbul'dayeni yılın ilk saatlerinde, konakladıkları apartın sahibiyle kavga eden iki adam, Şişhane'de kavga ettikleri kişinin arkadaşları tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan iki arkadaş, aynı kişiler tarafından Eyüpsultan'daki ormanlık alana götürülerek burada mezar kazdı. Kendi kazdıkları mezarlara boyunlarına kadar diri diri gömülen arkadaşlar, bölgede yalnız kalınca kendi çabalarıyla mezardan çıkan Ahmet Ç., yarı baygın haldeki arkadaşı Muhammet Ç.'yi de mezardan çıkardı. İkilinin yardımına o esnada yoldan geçen jandarma yetişti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, mezardan çıkarılan genç adam, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

APART SAHİBİNİ DARP EDİP GİTTİLER

Sabah'ın haberine göre, 39 yaşındaki Ahmet Ç., 36 yaşındaki arkadaşı Muhammet Ç. ile birlikte İstanbul Beyoğlu'ndaki bir apartta ikamet ediyordu. İki arkadaş ile apart sahibi Abdullah A. arasında 31 Aralık günü akşam saatlerinde, önce kira parası meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Ardından ikili arasında Ahmet Ç.'nin markete emanet için bıraktığı lüks marka bir saatle ilgili tartışma başladı. İddiaya göre Ahmet Ç., saatini emanete bırakmış, bunu öğrenen Abdullah A. emanetçiden bu saati satın almıştı. Taraflar arasındaki tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü. İkili, apart sahibini darp edip, olay yerinden ayrıldı.

YARALI HALDE KENDİ MEZARLARINI KAZDILAR

İki arkadaş, yeni yılın ilk saatlerinde Şişhane civarında gezerken, gri renkli bir araç Ahmet ve Muhammet'in yanına geldi. Araçta apart sahibi ve onun arkadaşı Mücahit B., Fırat A., Güven E. vardı. Yine iddiaya göre Mücahit B., silahla iki arkadaşı ayağından ve omzundan vurduktan sonra araca aldı.

Önce vurdular sonra diri diri gömdüler! Yeni yılın ilk vahşetinde kan donduran detaylar
Kendi mezarını kazan arkadaşlardan bir tanesi yoğun bakımda tedavi görüyor.

Abdullah A., aracı Eyüpsultan'da ormanlık alana sürdü. Dehşet dolu dakikalar başladı. Araçtaki kazma ve kürekle iki arkadaşa mezar kazdıran Abdullah, mezar kazma işlemi bittikten sonra ikiliyi boyunlarına kadar mezara gömdü. Abdullah A. ve arkadaşları aynı araca binerek olay yerinden uzaklaşırken, iki arkadaşı ölüme terk etti.

GÖMÜLEN BİR KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Ahmet mezardan çıkmayı başarırken, isabet eden kurşunlar nedeniyle Muhammet kendisinden geçti. Ahmet arkadaşını da mezardan çıkarttıktan sonra, caddeye doğru yürümeye çalışırken yolda jandarma ekiplerini gördü. Ekipler, iki arkadaşı hastaneye götürdü. Ahmet Ç. tedavi edilirken, ağır yaralanan Muhammet Ç., yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...