Tgrt Haber
06 Eylül 2021 14:57

Yine Tofaş yine ikiye bölünme: Yaralılar var

Yine Tofaş marka otomobil, yine kaza. Erzurum’da Tofaş marka araç yine kazaya neden oldu. Kazada ikisi ağır 5 kişi yaralandı.

Yine Tofaş yine ikiye bölünme: Yaralılar var
Tofaş,kaza

Türkiye’nin dört bir yanından kaza haberleri geliyor. Kazaların nedenlerinden bazıları sürücü hatalarından kaynaklanırken bazılarını ise otomobiller oluşturuyor. Kaza yerlerinde oldukça sık görülen ve kazaya sebebiyet veren otomobillerin başında Tofaş marka araçlar geliyor. Erzurum’da kazaya sebebiyet veren araçlardan biri de Tofaş. Aşkale otoyolu üzerinde meydana gelen kazada Erzurum istikametine seyreden ve trafik polisi olduğu öğrenilen Ü.Ç. kontrolündeki araç Çiğdemli Mahallesi yol ayrımından otoyola çıkış yapan B.K. yönetimindeki Tofaş marka araçla çarpıştı. Kaza sonrasında Tofaş marka araç ortadan ikiye bölünerek yola savruldu. Aracın ön kısmı arka bölümünden ayrılarak 20 metre sürülendi. İkiye bölünen araçta D.Ç. ve Z.P. ağır yaralanırken sürücü B.K. ve S.T. hafif yaralandı. 48 DM 612 plakalı araç sürücüsü Ü.Ç. ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisi hastanede devam ederek polis olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Yine Tofaş yine ikiye bölünme: Yaralılar var

Yine Tofaş yine ikiye bölünme: Yaralılar var

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...