Tgrt Haber
08 Ekim 2021 11:50

Yolcu seçen taksiciler vatandaşları yolda bıraktı

Esenyurt'ta ilk olarak yoğun trafik olduğu gerekçesiyle yolcuyu indirmeye çalışan taksici, inmek istemeyen ve video çeken yolcuya fiziki ve sözlü tacizde bulundu. İkinci olayda ise yolcunun gideceği mesafeyi beğenmeyen taksici, değişim saati olduğunu söyleyerek yolcuları almadı.

Yolcu seçen taksiciler vatandaşları yolda bıraktı
taksi,,istanbul,,esenyurt,,taksici,,kısa mesafe,,trafik,

Son günlerde sıkça karşılaştığımız taksici mağduriyetlerine bir yenisi daha eklendi. Esenyurt'ta aynı gün içerisinde çekilen iki görüntüde, taksicilerin vatandaşlara yaşatmış olduğu mağduriyet kameralara yansıdı.

SÖZLÜ VE FİZİKİ SALDIRI

İlk görüntüde Beylikdüzü'nde bulunan AVM'ye gitmek için taksiye binen bir üniversite öğrencisi, kısa mesafe gideceği için taksiden indirilmeye çalışıldığı görüldü. Görüntülerin devamında taksiciye tepki göstermek için telefonu ile video çeken genç, taksici tarafında sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.

DEĞİŞİM SAATİ BAHANESİ

İkinci görüntüde ise bir vatandaşın gideceği mesafeyi beğenmeyen taksici, değişim saati olduğunu söyleyerek yolcuyu almak istemediği kaydedildi. Duruma sinirlenen vatandaş ise taksiciye bağırarak tepkisini gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...