Tgrt Haber
07 Mart 2024 01:43 - Güncelleme : 07 Mart 2024 01:45

Twitter (X) "Twitter bir sorun oluştu tekrar istekte bulunmayı dene" sorunu var

Twitter uygulamasına giriş esnasında yaşanan problemin ardından kullanıcılar sorun mu var, neden açılmıyor sorularına cevap aradı. Kullanıcıların problem yaşamasının ardından ne zaman düzeleceği de merak konusu oldu. Uygulamaya giriş esnasında "Twitter bir sorun oluştu tekrar istekte bulunmayı dene" ifadesi yer aldı. Twitter kullanıcıları "Twitter'a giremiyorum" araması yapmakta. Detaylar...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Twitter (X) "Twitter bir sorun oluştu tekrar istekte bulunmayı dene" sorunu var
Twitter Sorunu, Teknik Problem, Kullanıcı Deneyimi

X uygulamasının kullanıcıları bugün uygulamaya giriş esnasında sorun yaşadı. Twitter'a giriş yaparken problem ile karşılaşanlar ise çöktü mü, neden açılmıyor sorularını araştırdı. "Twitter bir sorun oluştu tekrar istekte bulunmayı dene" ifadesi ile karşılaşan kullanıcılar sorunu araştırmaya başladı.

"TWİTTER BİR SORUN OLUŞTU" SORUNU

7 Mart günü Twitter uygulamasında bazı teknik problemler meydana geldi. Kullanıcılar "Twitter bir sorun oluştu tekrar istekte bulunmayı dene" sorunu ile karşı karşıya kaldı. Ekipten açıklama gelmesiyle beraber haberimizi güncelleyeceğiz.

TWİTTER SORUN MU VAR? 

X uygulamasına giriş yaparken bazı kullanıcılar sorun yaşadı. Kullanıcılar "Bir sorun oluştu" ifadesiyle karşılaştı. Sorunun kısa sürede düzelmesi bekleniyor.

Twitter (X) "Twitter bir sorun oluştu tekrar istekte bulunmayı dene" sorunu var - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...