Tgrt Haber
14 Nisan 2023 23:19 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 23:43

Dörtlü finalde skandal: Bayrağımızı açmamız engellendi!

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde karşılaştığı ZVVZ USK Praha'yı 78-58 mağlup ederek finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Maç sonrasında skandal anlar yaşandı. Türk bayrağı açarak sevincini yaşayan taraftarlara izin vermeyen FIBA yetkilileri, sporcumuz Sinem Ataş'ın elinden de bayrağımızı almalarının ardından gerginlik yaşandı.

Dörtlü finalde skandal: Bayrağımızı açmamız engellendi!
Çukurova Basketbol Kulübü,,FIBA,Avrupa Ligi,ZVVZ USK Praha,Mersin Yenişehir Belediyesi,Fenerbahçe Alagöz Holding

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final'de ZVVZ USK Praha ile karşılaştı. Karşılaşmadan 78-58 galip ayrılan ÇBK, finalde Fenerbahçe Alagöz Holding'in rakibi oldu.

SKANDAL ANLAR: BAYRAĞIMIZI AÇMAMIZ ENGELLENDİ!

Maç sonrasında bayrak krizi yaşandı. FIBA yetkilileri tarihi bir skandala imza attı.

Sevincini Türk bayrağı açarak yaşayan taraftarlara görevliler müdahale edip bayrağı almaya çalışınca, sporcu Sinem Ataş bayrağı güvenlik görevlilerinin elinden alarak takım arkadaşlarının yanına gitti. Bu kez oyuncuların elinde bayrağı gören FIBA görevlisi oyuncuların elindeki bayrağı aldı.

Oyuncular da bu durumun ardından formalarındaki bayrağı göstererek tepki koydu.

FİNALDE TRİBÜNLER TÜRK BAYRAĞI İLE DONATILACAK

Prag'daki skandal tutum sonrası harekete geçen temsilcilerimiz, final maçı öncesi Türk bayrağı dağıtacak. Türkiye'den getirilecek çok sayıda bayrak ile tribünlerin donatılması ve gerçek bir Türk finali izletilmesi hedefleniyor.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...