Tgrt Haber
29 Mart 2024 10:17 - Güncelleme : 29 Mart 2024 10:19

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin'in hayatı ve biyografisi

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte insanlar tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar kim, nereli, kaç yaşında gibi konularda araştırma yapıyor. İşte detaylar...

Editör: Hüseyin Bahçıvan / Kaynak: TGRT Haber
CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin'in hayatı ve biyografisi

Son dönemlerde gündemde yer alan isimlerden biri olan Veli Gündüz Şahin'in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. İnsanlar seçimlerin yaklaşması ile birlikte CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin'i araştırmaya başladı. Detaylar haberimizdedir.

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN KİMDİR?

Veli Gündüz Şahin 1963 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde dünyaya geldi. 1990 yılından beri Mamak'ta yaşayan Veli Gündüz Şahin 2002 yılında CHP İl Başkan Yardımcısı oldu. Daha sonra yine 2002 yılında Mamak CHP İlçe Başkanlığı görevine getirildi. 2003 yılında yapılan seçim ile CHP Mamak İlçe Başkanı seçildi. 6 yıl boyunca görevini sürdüren Şahin 2007 yılında 7. sıradan Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı oldu. 2009 yerel seçimlerinde ise CHP'den Mamak Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 2010 yılına gelindiğinde 33. CHP Kurultayında parti meclisine girdi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ise CHP'den Ankara Mamak Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin'in hayatı ve biyografisi - 1. Resim

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN EVLİ Mİ?

Veli Gündüz Şahin evli ve üç çocuk babasıdır. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...