Tgrt Haber
26 Mart 2014 19:50

Şimdi de 4 aslanı öldürdüler

Danimarka'nın Kopenhag hayvanat bahçesi bir kez daha tepkilerin odağında. Geçen ay zürafa Marius'un öldürülmesiyle gündeme gelen hayvanat bahçesi bu kez 4 sağlıklı aslanın yaşamına son verdi.

Şimdi de 4 aslanı öldürdüler
danimarka, kopenhag, hayvanat bahçesi, aslanlar, öldürme,

Kopenhag hayvanat bahçesi aldığı tartışmalı kararlarla gündemde. Yetkililer, zürafa Marius'un ardından 4 sağlıklı aslanın yaşamına son verdiklerini duyurdu. İkisi 16 yaşında, diğerleri daha genç olan aslanların iğne ile uyutuldukları açıklandı. Gerekçe, hayvanat bahçesine yeni katılacak bir erkek aslan. Kopenhag hayvanat bahçesi, sürünün neslinin değişmesi gerektiğine dikkat çekti. Yaşlı aslanlar ürememeleri, genç olanlar ise gelecek yeni aslan karşısında savunmasız kalacakları için öldürüldü. Hayvanseverler karar karşısında öfkeli. Kopenhag hayvanat bahçesi geçen ay sağlıklı bir zürafa olan Marius’u ziyaretçilerin gözleri önünde öldürerek kamuoyunun tepkisini toplamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...