Tgrt Haber
23 Ocak 2024 07:41 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 07:41

Gram altın ne kadar? 23 Ocak altın fiyatları... Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL?

Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 23 Ocak Salı günü birçok yatırımcı ve vatandaş bu soruların cevaplarını arıyor. İşte 23 Ocak Salı güncel altın fiyatları... 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Gram altın ne kadar? 23 Ocak altın fiyatları... Çeyrek, yarım, tam altın kaç TL?
gram altın,altın fiyatları

Gram altın fiyatı ve altın piyasalarındaki son dakika gelişmeleri birçok yatırımcının yanı sıra vatandaşın da takibinde.

Altına olan talep ABD Merkez Bankası'nın (Fed) martta faiz indirimlerine başlayacağına yönelik beklentilerin zayıflamasıyla azalmıştı. Fed'in bu yöndeki açıklaması da tahminleri doğru çıkardı.   

23 OCAK ALTIN FİYATLARI

Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdi. Altın fiyatlarındaki hareketlilik sonrası yatırımcısı piyasayı yakın takibe aldı. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. İşte piyasalardaki son durum...

gram altın ne kadar

GRAM ALTIN NE KADAR?

altın fiyatları

Gram altın yükselişini sürdürürken sebrbest piyasada 1.973 TL seviyesinin üzerine çıktı . Çeyrek altın 3.447 liradan, Cumhuriyet altını 13.626 liradan satılıyor.

Yükselen tahvil faizleri ve güçlenen dolar altının ons fiyatında satış baskısının artmasına neden olurken, altının onsu şu sıralarda 2.037 lira civarında işlem görüyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...